دستگاه اسکرابر صنعتی چگونه نیاز های نظافتی را در رده های مختلف برطرف می نماید؟

دستگاه اسکرابر صنعتی با قابلیت شستشوی ، برس زنی و خشک کردن سطح در مدل های سرنشین دار و دستی آماده استفاده و بهره گیری در انواع محیط های صنعتی ، تجاری ، تفریحی و خدماتی و نیز مراکز بهداشتی درمانی می باشند.استفاده از دستگاه اسکرابر صنعتی ممکن است سوالات متداولی را پیرامون این دستگاه ها مطرح سازد. لذا در این مقاله قصد داریم تا با پاسخ به برخی از این سوالات در بالا بردن بازده کاری و نیز دستیابی به کیفیت ایده آل نظافتی قدم بردارد.اهمیت بررسی و نگهداری مطلوب در طول عمر دستگاه نقش موثری دارا می باشد که تاثیر مستقیمی در کارایی کفشوی دارا می باشد.

 

اسکرابر صنعتی چیست و چگونه کار می کند؟

2دستگاه زمین شوی صنعتی در مدل های دستی و سرنشین دار تولید و عرضه می گردند. به طور کلی تامین انرژی در کف شوی ها (اسکرابر ها) توسط باتری و یا توسط کابل برق از منبع الکتریکی صورت می گیرد. در دستگاه کفشور صنعتی به طور معمول، از بین بردن آلودگی و جرم ها از سطوح توسط چرخش برس ها صورت می گیرد. و در مدل های مختلف اسکرابر تعداد برس ها بین یک ، دو و سه برس متغیر است که بسته به نوع کار دستگاه مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به منسوخ شدن روش های قدیمی و سنتی نظافت و شستشوی سطوح ، بهره مندی از اسکرابر صنعتی راه حل مناسبی در کاهش هزینه ها و مدت زمان کاری می باشند. به طور کلی شیوه ی کار تمامی اسکرابر ها به یک شکل می باشد، به گونه ای که با اعمال آب بر سطح ، برس / پد ها ، برس زنی را در دستور کار خود قرار داده و با از بین بردن جرم ها و آلودگی های موجود بر سطح به پاکیزگی محیط می پردازد و پس از آن تی و سامانه ی مکنده با جمع آوری آب از سطح و مکش آن ، آب کثیف را به داخل مخزن ریکاوری منتقل کرده و ذخیره می سازد.

 

 

انواع مختلف اسکرابر هایی که تولید و عرضه می گردند شامل چه تفاوت هایی می باشند؟

دستگاه های کف شوی صنعتی معمولاً با پهنای نظافتی بین 35 تا 135 سانتی متر به انجام عملیات پرداخته و همانطور که پیش تر اشاره کردیم در سری مدل های دستی و سرنشین دار عرضه می گردند. به طور کلی در هر دو مدل به طور کلی عملیات با یک فرایند مشخص صورت می گیرد و تفاوت تنها در حضور یا عدم حضور موتور حرکتی میباشد. و ظرفیت مخازن و پهنای تی و برس ها کارایی دستگاه را مشخص می کند. اما سادگی استفاده از اسکرابر ها در هر دو زمین شوی دستی و سرنشین دار ، بیانگر قدرت کاربرد در دستیابی به سطح بالای نظافتی می باشد. ایجاد ایمنی مطلوب و سطح صدای پایین دستگاه از علل استفاده از اسکرابر ها در انجام امور نظافتی می باشد.

 

 

اسکرابر ها قادر به نظافت چه مساحت هایی می باشند ؟

امکان استفاده از اسکرابرصنعتی به منظور شستشو و نظافت سطوحی با مساحت 200 تا 20000 متر مربع وجود دارد . اما اسکرابر ها قابلیت شستشوی و نظافت کلیه ی سطوح به استثنای سطوحی با پوشش فرش و موکت و چوب طبیعی را دارا می باشند . در حالی که هر دو مدل زمین شوی دستی و سرنشین دار یک عمل را صورت می دهند ، تفاوت آن ها در قدرت پاک کنندگی در مساحت های مختلف می باشد. بنابراین مهم است تا مطابق با مساحت محیط به انتخاب اسکرابر مناسب بپردازیم.

 

 

آیا اسکرابر صنعتی برای نظافت سطوح متراکم با مساحت کم مناسب هستند؟

3به طور کلی کف شوی ها در مدل های کوچک و مدل های سبک کاری ، جهت کار در سوپر مارکت ها و فروشگاه های کوچک می باشند. و امکان رفع امور نظافتی را در محیط های اداری ، تجاری و مسکونی دارا می باشند. از دلایل مهمی که مردم را در بهره مندی از اسکرابر ها مایل می نماید، می توان به نکات زیر اشاره کرد :

– امکان بهره مندی از مواد شوینده به منظور دستیابی به پاکیزگی در سطح بالا و نیز ایجاد محیطی ایمن و بهداشتی تر نسبت به روش های سنتی .

– صرفه جویی در منابع و کاهش مدت زمان انجام امور نظافتی به میزان 50 درصد نسبت به نظافت و شستشوی دستی .

– سازگار بودن دستگاه با محیط زیست و ترکیب مطلوب میزان آب و مواد شوینده و کمک به سلامتی افراد ضمن دستیابی به کیفیت بالای پاکیزگی.

 

 

آیا می توان از هر نوع ماده شوینده دلخواه برای اسکرابر استفاده نمود ؟

1به هیچ عنوان استفاده از هر نوع ماده شوینده دلخواه در اسکرابر گاهاً به علت غیر استاندارد بودن این مواد ، توصیه نمی گردد. و در صورت نیاز کاربر به استفاده از مواد شوینده تنها مواد شوینده ی استاندارد و مختص اسکرابر ها توصیه می گردند. البته این دقت در انتخاب ماده شوینده به سبب اسیدی بودن برخی از مواد شوینده بوده و ممکن است به مرور زمان بر دستگاه آسیب هایی وارد نماید.

 

 

چگونه می توان با نگهداری مطلوب از دستگاه اسکرابر ، طول عمر آن را تضمین نماییم ؟

عمدتاً پس از هر عملیات شستشو که توسط دستگاه کفشوی صورت می گیرد ، لازم است تا به تخلیه ی مخازن آب تمییز و ریکاوری و شستشوی آن ها بپردازیم و با بررسی برس ها ، تی و عملکرد سامانه ی مکنده ، از سلامت دستگاه مطلع گردیم و با شارژ دستگاه های باتری دار آن را برای عملیات بعدی مهیا کنیم .همچنین بررسی و بازدید سالانه ی دستگاه توسط کارشناس مربوطه ، ضامن طول عمر دستگاه زمین شوی شما می باشد.

 

 

لینک های مفید:

زمین شوی : فهرستی از دستگاه های اسکرابر صنعتی

درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش