نقش اسکرابر در ارتقای ایمنی و بهداشت کارخانه ها

اسکرابر صنعتی خط تولید خودرو

داشتن محیطی تمیز در کارخانه های تولیدی با هر نوع کاربری که دارند، یک اصل مهم به شمار می آید. سطح زمین در یک کارخانه یا مرکز صنعتی باید به دلایل ایمنی عاری از هر گونه آلودگی و پسماند باشد. در چنین محیط هایی آیین نامه ها و مقررات بهداشتی و ایمنی وضع می گردد تا از بروز حوادث و خطراتی مانند لغزندگی جلوگیری به عمل آید. از طرف دیگر پاکیزگی مراکز تولیدی می تواند ضامنی برای افزایش میزان بهره وری باشد. به همین منظور بهره مندی از دستگاه های اسکرابر جهت شستشوی سطوح کف به کار می رود و به عنصری جدایی ناپذیر از سیستم تعمیر و نگهداری کارخانه تبدیل شده است.



اهمیت و ضرورت شستشوی سطوح کف با اسکرابر

تمیزی کارخانه به وسیله دستگاه های کف شوی صنعتی به شیوه های مختلف سودآوری خواهد داشت:

کاربری آسان

دستگاه های اسکرابر از سهولت کاربری برخوردار هستند و تمامی مراحل کار با آن شامل راه اندازی، پر کردن و تخلیه مخازن، تعویض قطعات مصرفی، حفظ و نگهداری، خاموش کردن و … از این قاعده مستثنا نیستند. نیروهای انسانی پس از آشنایی کامل با نحوه کارکرد و بخش های متعدد دستگاه، می توانند به سادگی هدایت و کنترل اسکرابر را در دست گیرند.

 

 

 

 

انطباق پذیری

اسکرابرها در مدل ها و اندازه های متنوعی طراحی و به بازارهای جهانی ارائه شده اند که به این ترتیب در هر فضایی با متراژ و ویژگی های مختلف دستگاه مناسبی جهت شستشوی سطوح کف وجود خواهد داشت. این به آن معنا است که برای تمیز نمودن سالن های بزرگ و وسیع کارخانه زمین شوی خودرویی مورد استفاده قرار می گیرد و جهت نظافت بخش های کوچک تر، مسیرهای کم عرض میان ماشین آلات صنعتی و فضاهای دور از دسترس مانند گوشه ها و کناره ها، زمین شوی دستی کاربرد دارد.

 

 

 

ارتقای ایمنی محیط کار

در کارخانه های صنعتی به لحاظ دارا بودن حساسیت های ایمنی و بهداشتی، شستشوی به تنهایی کافی نبوده و لازم است هم زمان با شستن سطح فرآیند خشک شدن نیز صورت گیرد. مرطوب ماندن سطوح خطر لغزش و سقوط افراد را در پی دارد و از طرف دیگر بالا رفتن درصد رطوبت محیط از مقدار مجاز مشکل ساز است؛ بنابراین سطوح شسته شده باید خشک شوند. دستگاه اسکرابر صنعتی با برخورداری از طراحی خلاقانه و ساختار پیشرفته عمل شستشو و خشک کردن را به طور هم زمان به انجام می رساند و مشکلات مطرح شده را از میان بر می دارد.

 

 

بهبود سطح بهداشت و تمیزی

یکی از نتایج نامطلوب استفاده از تجهیزات دستی و قدیمی نظافتی انتقال آلودگی ها از نقطه ای به نقطه دیگر است و این ابزارها به جای حذف آلودگی از محیط، آلودگی های موضعی را در محیط پخش می کند. این در حالی است که دستگاه اسکرابر صنعتی کثیفی های جدا شده از سطح را توسط سیستم مکنده مکش کرده و به مخزن آب کثیف خود انتقال می دهد. این سیستم نه تنها بر ظاهر محیط اثر می گذارد بلکه تمیزی، امنیت و سلامت محیط کارخانه را به ارمغان می آورد.

 

 

 

سازگاری با انواع سطوح

طراحی و تولید دستگاه های زمین شوی صنعتی با هدف شستشوی سطوح سخت صورت گرفته است، بنابراین بر روی انواع کفپوش ها مانند اپوکسی، بتن، سنگ، سرامیک و … حرکت می کند. اغلب کارخانه ها دارای پوشش اپوکسی، بتن و مشابه آن هستند و دستگاه زمین شوی صنعتی جهت تمیزی هر یک از آن ها مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به شدت آلودگی و میزان حساسیت سطح امکان گزینش برس های گوناگون وجود دارد.

 

 

 

معایب نظافت دستی

آلاینده های پدید آمده در کارخانه های صنعتی شدت بالاتری دارند و به طبع آن تجهیزات قدرتمندتری برای حذف یکایک آن ها از محیط نیاز خواهد بود. به منظور از میان برداشتن آلاینده ها و جرم های تثبیت شده، آلودگی های چرب و روغنی و … لوازم دستی کارایی لازم را ندارند و تنها راه حذف آن ها شیوه مکانیزه می باشد. سرعت پایین، کیفیت نامطلوب و خستگی نیروهای انسانی از دیگر معضلات روش های سنتی به شمار می آیند. چرخش سریع و یکنواخت برس یا برس های کف شور صنعتی لایه های عمیق آلودگی نقش بسته بر روی سطوح سخت را تنها با یک بار عبور از مسیر با کیفیتی بی رقیب شستشو می دهد و دیگر لزومی به صرف آب و مواد شوینده زیاد و انرژی فراوان برای دست یابی به تمیزی بیشتر نخواهد بود.

 

 

لینک های مفید :

اسکرابر : فهرستی از محصولات

درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش