انواع منبع تغذیه دستگاه کارواش و بررسی ویژگی های آن ها

منبع تغذیه دستگاه کارواش و انواع آن ها

یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین دستگاه های نظافتی مکانیزه، دستگاه کارواش صنعتی است. که امروزه در مصارف متعددی از آن ها استفاده می شود. معمولا از کارواش های صنعتی یا همان دستگاه واترجت به منظور شستشوی عمیق سطوح مختلف استفاده می گردد. همچنین می تواند موجب سهولت در نظافت فضاهای غیر قابل دسترس و یا با دسترسی کم نیز شود. این دستگاه ها از بخش های مختلفی تهیه شده اند، که یکی از مهم ترین آن ها منبع تغذیه دستگاه کارواش است. که نقش بسیار موثری در نحوه نظافت و کیفیت نهایی شستشو دارد. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با انواع منبع تغذیه دستگاه کارواش و نقش آن در عملکرد واترجت ها، بیشتر آشنا کنیم.

قیمت کارواش صنعتی تک فاز

دستگاه کارواش صنعتی برقی و بنزینی
منبع تغذیه دستگاه کارواش

منبع تغذیه بخش مهم دستگاه کارواش

منبع تغذیه دستگاه کارواش، یکی از مهم ترین بخش های تشکیل دهنده واترجت ها است. زیرا با وجود بخش پمپ فشار قوی در دستگاه، منبع تغذیه مناسب یک نیاز اساسی است. البته با توجه به نوع این منبع ها می توان از آن ها در فضاهای مختلف استفاده نمود. همچنین هر کدام از منابع تغذیه کارواش های صنعتی، از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار هستند که توجه به این ویژگی ها، اهمیت بسیار زیادی در انتخاب مناسب ترین واترجت خواهد داشت.

انواع منبع تغذیه دستگاه کارواش

کارواش های صنعتی با توجه به منبع تغذیه دستگاه کارواش به انواع الکتریکی و سوخت فسیلی دسته بندی می شوند. نوع الکتریکی به دو دسته، برق تک فاز و سه فاز و سوخت فسیلی در دو نوع دیزلی و بنزینی تقسیم بندی می گردد.

دستگاه کارواش برقی

این نوع دستگاه کارواش صنعتی با توجه به ولتاژ آنها در دو نوع تک فاز و سه فاز موجود هستند. نوع تک فاز آن برای فضاهای مسکونی و نوع سه فاز آن برای فضاهای صنعتی و نیمه صنعتی مناسب می باشند. این نوع کارواش به دلیل داشتن موتور الکتریکی باعث شده این منبع های تغذیه برای انجام شستشو نیاز به برق مستقیم داشته باشند. همچنین از دیگر ویژگی های واترجت ها با منبع تغذیه دستگاه کارواش الکتریکی می توان به موارد زیر اشاره نمود.

• کارواش های برقی مجهز به پمپ فشار قوی پلانجری می باشند.

• منابع تغذیه از قطعات ضد زنگ تولید می شوند.

• عدم ایجاد آلودگی ناشی از مصرف سوخت.

• سهولت جابجایی دستگاه کارواش با چرخ های تعبیه شده و ترولی بودن دستگاه.

• تولید سر و صدای بسیار کم هنگام استفاده از دستگاه.

• واترجت های برقی با توجه به دمای آب به دو دسته واترجت آب سرد و آب گرم نیز دسته بندی می شوند. که هر کدام از این واترجت ها با توجه به مکان مورد نظر و نوع آلودگی مورد استفاده قرار می گیرند.

دستگاه کارواش صنعتی برقی یا الکتریکی
دستگاه واترجت برقی

دستگاه کارواش بنزینی

این نوع از منبع تغذیه دستگاه کارواش با استفاده از سوخت فسیلی موجب فعالیت واترجت می شود. که معمولا دارای موتور با قدرت و توان بالا جهت شستشوی آلاینده ها و آلودگی های روی سطوح است. از طرفی کارواش های صنعتی بنزینی هم دارای پمپ پلانجری که یکی از بهترین نوع پمپ از نظر قیمت و کیفیت ساخت هستند و با استفاده از موتور بنزینی، عملیات شستشو را انجام می دهند. استفاده از این دستگاه های کارواش صنعتی انتخابی ایده آل برای محیط های وسیع صنعتی و مناسب مکان هایی است که به برق دسترسی نداریم.

البته نکته قابل توجه جهت استفاده از کارواش های صنعتی با منبع تغذیه سوخت فسیلی، گازهای سمی تولید شده ای است که می تواند موجب آسیب به دستگاه تنفسی و ایجاد سردرد در افراد شود. به همین دلیل بهتر است از این دستگاه های نظافتی در فضاهای سر پوشیده استفاده نشود. معمولا این واترجت ها مناسب شستشوی سطوح در فضاهای باز هستند. از طرفی در صورت استفاده از این نوع کارواش صنعتی در محیط های سر پوشیده، عدم وجود افراد در محیط و باز بودن درب و پنجره ها به منظور رعایت ایمنی الزامی است. همچنین این واترجت ها معمولا نسبت به واترجت های برقی، به فضای بیشتری جهت نگهداری نیاز دارند. زیرا به دلیل وجود منابع سوخت فسیلی این دستگاه های مکانیزه از ابعاد و وزن بیشتری نسبت به کارواش های برقی برخوردار هستند.

دستگاه کارواش صنعتی بنزینی
دستگاه کارواش بنزینی
درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش