انواع پمپ واترجت صنعتی

انواع پمپ واترجت صنعتی

در سیستم واترجت از دو نوع مختلف پمپ واترجت صنعتی یا همان پمپ کارواش صنعتی با نام های پمپ­ های تقویت کننده و پمپ ­های محرک مستقیم استفاده می­ شود. پمپ­ های تقویت کننده از روغن هیدرولیک برای فشار دادن پیستونی متصل به پیستون سرامیکی استفاده می­ کنند که به نوبه خود به آب فشار می ­آورد. از آن­جا که سطح پیستون هیدرولیک 20 تا 30 برابر بیشتر از سطح پیستون سرامیکی است، پیستون فشار آب را ایجاد می­ کند.

در واقع این میزان 20 تا 30 برابر فشار روغن هیدرولیک است. تقویت کننده ­ها متداول ترین نوع پمپ واترجت هستند. پمپ­ های تقویت کننده قادر به ایجاد فشارهای بسیار بالاتر از پمپ ­های محرک مستقیم هستند. تقویت کننده­ ها از پمپ­ های محرک مستقیم کارایی کمتری دارند و فشارهای بیشتری که ایجاد می­ کنند باعث کاهش طول عمر قطعات مصرفی و بالا رفتن هزینه ها می شود. با این حال فشار بالاتر مستقیما به سرعت بیشتر و مصرف کمتر تبدیل می ­شود و باعث می­ شود تقویت کننده ­های هیدرولیکی در بسیاری از کاربردها گزینه­ های بسیار مناسب تری باشد.

 

انواع پمپ واترجت صنعتی
انواع پمپ واترجت صنعتی

پمپ ­های محرک مستقیم در خانواده پمپ واترجت صنعتی

پمپ­ های محرک مستقیم که به آن پمپ­ های میل لنگ نیز می­ گویند، از نوع میل لنگ و پیستون شبیه به طرح موتور خودرو برخوردار هستند. از موتور الکتریکی برای هدایت میل لنگ متصل به سه یا بیشتر پیستون رفت و برگشتی استفاده می­ شود. از پیستون­ های سرامیکی برای جابجایی آب نیز استفاده می­ کنند. به این ترتیب یک پمپ محرک مستقیم با همان اصل اساسی پمپ تقویت کننده کار می­کند. تنها تفاوت واقعی در روش استفاده شده برای حرکت پیستون­ ها است.

پمپ­ های محرک مستقیم ، ذاتا در تبدیل نیرو به فشار، کارایی بیشتری دارند و انرژی کمتری را به صورت گرمای هدر رفته از دست می ­دهند. با این حال آن­ها به حدودا 4000 بار محدود می­ شوند. در حالی که پمپ ­های تشدید کننده می­ توانند فشارهایی را با حدود 6000 بار تولید کنند. با وجود این محدودیت، پمپ­ های محرک مستقیم همچنان محبوب هستند و در برخی از برنامه ­ها ترجیح داده می­ شود از این پمپ در واترجت صنعتی استفاده شود.

نگهداری و سرویس دستگاه واترجت صنعتی

پمپ های تقویت کننده هیدرولیک در خانواده پمپ واترجت صنعتی

پمپ تشدید کننده هیدرولیک هنوز هم در میان مصرف کنندگان محبوب است. عمدتا به این دلیل است که قطعات سازنده دستگاه به راحتی پیدا می ­شود. برای سالیان طولانی این نوع تنها پمپ موجود برای مجتمع ­های صنعتی بود. ساختار این نوع پمپ طراحی بسیار ساده­ ای دارد. یک سیلندر هیدرولیکی با یک پیستون در انتهای هر پیستون با یک بسته هیدرولیکی که توسط یک موتور الکتریکی هدایت می­ شود، به عقب و جلو منتقل می ­شود. هر پیستون از طریق یک استوانه ­ای رانده می­ شود که شیرهای ورودی و خروجی را برای آب در خود جای داده است. همان­طور که یک پیستون یا سیلندر آب را از شیر چک خارج می­کند، دیگری آب را به داخل سیلندر می­ کشد.

این روند در حالی که سیلندر هیدرولیک جهت را معکوس می­کند، تکرار می­ شود. آب از دو خط خروجی جمع شده و در میراگر جمع می­شود. میراگر انرژی را در آب فشرده ذخیره می­کند و مقداری از آب ذخیره شده را بیرون می­ کشد. در حالی که پیستون­ ها در پایان هر بار معکوس می­ شوند. این فرایند در پمپ واترجت صنعتی منجر به سیگنال فشار روانتر و کاهش تاثیر بر اتصالات و اجزای فشار بالا می­ شود. بیشتر پمپ­ های تقویت کننده هیدرولیک با سرعت 60 تا 100 ضربه در دقیقه کار می ­کنند.

 

انواع پمپ واترجت صنعتی
انواع پمپ واترجت صنعتی

واترجت صنعتی فوق فشار قوی چیست و کاربرد های آن چیست؟

تمیز کردن آب با فشار بالا استفاده از آب پر فشار بین حدود 350 تا 700 بار 34 تا 70 Mpa واترجت فشار قوی محسوب می­ شود. پمپ کارواش صنعتی برای از بین بردن آلودگی، رنگ شل، گل، غبار و سایر انواع آلودگی ­های محیطی روی سطح مخازن، ساختمان­ ها، وسایل نقلیه مورد استفاده قرار می­ گیرد. همچنین برای پاکسازی خیابان­ ها، پل ­ها، لوله­ ها و موارد دیگر از قبیل تخریب بتن، رنگ زدایی و زنگ زدایی کاربرد دارد.

جمع بندی

پمپ کارواش صنعتی با فشار بالا یا جت آب UHP به سادگی قابل استفاده است و از آب با فشار زیاد برای از بین بردن یک پوشش یا آلاینده از یک لایه استفاده می­شود. گاهی اوقات این امر با انفجار شیشه، شن یا مواد ساینده دیگر در فشارهای زیاد بر روی سطح حاصل می­ شود. در واقع باید به عملی که انجام می شود دقت داشت. براساس موقعیت و هدفی که در حوزه مشخص صنعتی دارید، باید فشار را تنظیم کنید و پمپ مورد نظر خود را خریداری کنید.

درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش