چگونگی راه اندازی دستگاه اسکرابر

راه اندازی دستگاه کفشوی صنعتی

شستشو و نظافت مجتمع های تجاری، مسکونی، اداری و صنعتی دغدغه ای جدی محسوب می شود. از طرفی استفاده از روش های سنتی برای نظافت چنین محیط هایی، کار پر زحمت، دشوار و در برخی محیط ها غیر ممکن خواهد بود. به همین دلیل است که استفاده از دستگاه های نظافت صنعتی ، جایگاه ویژه ای در نظافت این محیط ها پیدا کرده است. یکی از پرکاربردترین دستگاه های نظافتی اسکرابر صنعتی می باشد که برای شستشوی سطوح کف مورد استفاده قرار می گیرد. آشنایی با راه اندازی دستگاه اسکرابر می توانند تاثیر بسیار زیادی در کیفیت نظافت و شستشوی کفپوش ها و انجام فرآیند بصورت ایمن داشته باشد. به همین منظور در این مقاله قصد داریم شما را با آموزش کار با این تجهیزات و همچنین نحوه راه اندازی دستگاه اسکرابر ، به طور کامل آشنا کنیم.

 

اسکرابر چیست؟

اسکرابر یا کفشوی، دستگاهی مکانیزه برای شستن کف با استفاده از برس های چرخان می باشد. این دستگاه در حین شستشو به کمک برس ها و آب، سطح را نیز خشک می نماید. خشک شدن سطوح کف از سر خوردن افراد جلوگیری و محیط ایمنی را فراهم می کند. اسکرابر یا زمین شوی صنعتی دستگاهی بسیار مناسب برای شستشوی کفپوش های ساختمان و محوطه می باشد. که مجهز به دو سطح آب تمیز و کثیف است. ابتدا به کمک سیستم پاشش، آب تمیز روی سطوح پاشیده می شود و سیستم برس زنی سطوح را شستشو می دهد. پس از آن آب آلوده توسط تی خشک کن جمع آوری شده و توسط سیستم مکش به مخزن آب کثیف هدایت می شود. اسکرابرها را می توان به صورت برقی و یا شارژی تهیه نمود. نوع برقی آن به طور مستقیم و با استفاده از کابل به پریز برق متصل می شود. انرژی مورد نیاز نوع شارژی آن نیز توسط باتری تامین می شود. به طور کلی مزایای استفاده از اسکرابرها موجب تمایل بیشتر به استفاده از آن ها شده است. از جمله مزایای این زمین شوی های صنعتی می توان به افزایش سرعت و کیفیت شستشو، خشک کردن کفپوش ها همزمان با شستشوی آن ها، افزایش ایمنی کارکنان و جلوگیری از لغزش آن ها، کاهش مصرف آب و مواد شوینده هنگام نظافت، نیاز به نیروی انسانی کمتر جهت نظافت، سهولت در راه اندازی و استفاده از اسکرابرها و … اشاره نمود.

موتور مکش دستگاه اسکرابر
موتور مکش دستگاه اسکرابر

نظافت اولیه قبل از شروع کار با اسکرابر

قبل از راه اندازی دستگاه اسکرابر و شروع کار با آن، بهتر است یک نظافت اولیه و جمع آوری وسایل اضافی در محیط انجام شود. نظافت اولیه و جمع آوری آلودگی های درشت و همچنین مرتب کردن محیط جهت حرکت دستگاه بصورت ایمن و عملکرد بی نقص آن اهمیت دارد. به همین دلیل بهتر است آلودگی هایی که می تواند موجب اختلال در حرکت اسکرابرها شوند را جمع آوری نمایید. در این صورت کیفیت و سرعت نظافت به میزان قابل توجهی افزایش می یابد. ضمن اینکه آلودگی های درشت ممکن است در اثر حرکت برس ها به اطراف پرتاب شوند.

 

راه اندازی دستگاه اسکرابر

آموزش کار با اسکرابر برای هر کاربر قبل از استفاده از این دستگاه ضرورت دارد. با اینکه آموزش کار با این دستگاه ساده و بدون پیچیدگی است اما برای برای اثربخشی نظافت با اسکرابر و همچنین افزایش طول عمر اسکرابرها، بهتر است با نکات حائز اهمیت قبل و هنگام از راه اندازی دستگاه اسکرابر آشنایی پیدا کنید.

برای راه اندازی دستگاه اسکرابر گام های زیر را بردارید.

  • ابتدا از پر بودن مخزن آب و شارژ بودن باتری اطمینان کنید.
  • در مدل های کابلی، از طریق کابل دستگاه را به پریز برق متصل نمایید.
  • بعد از روشن شدن دستگاه، سیستم پاشش آب و برس زنی را فعال کنید.
  • سپس تی مکش را پایین بیاورید و بوسیله کلید تعبیه شده، موتور مکش را روشن کنید.
  • دستگاه آماده استفاده است و با تنظیم سرعت حرکت و فشار برس، می توانید دستگاه را حرکت دهید.
  • در مدل های دستی کاربر برای هدایت اسکرابر پشت دستگاه قرار می گیرد اما در اسکرابر سرنشین دار هدایت دستگاه با استفاده از فرمان و پدال گاز به راحتی انجام می شود.
تی مکش دستگاه اسکرابر صنعتی
تی مکش دستگاه اسکرابر صنعتی

نکات مهم حین کار با اسکرابر

هنگام راه اندازی دستگاه اسکرابر و کار با آن، کاربر باید به نکاتی جدی توجه نماید. عدم توجه به این نکات می تواند موجب کاهش طول عمر دستگاه و خرابی آن ها شود. این نکات عبارتند از:

  • توجه به جلو هنگام کار با اسکرابر، به منظور پیشگیری از برخورد دستگاه با موانع
  • تنظیم فشار برس هنگام کار، با در نظر گرفتن میزان آلودگی و نیاز شستشو
  • خاموش کردن موتور برس در حال توقف، برای کاهش مصرف انرژی دستگاه و آسیب ندین کفپوش
  • خاموش کردن موتور مکش در محیط بسیار آلوده برای شستشوی عمیق تر، به منظور شستشوی بیشتر سطوح
  • مراقبت از برخورد کناره های دستگاه با وسایل اطراف، به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی زمین شوی صنعتی

سایر نکات مرتبط با نگهداری صحیح کار با اسکرابر در مقاله ” امور نگهداری اسکرابر ” ذکر شده است.

درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش