شستشوی تجهیزات و تأسیسات در کارخانه ها و مراکز صنعتی توسط شوینده های فشار قوی ، ضمن فراهم آوردن محیطی سالم و پاکیزه ، می تواند به حفظ طول عمر قطعات و تجهیزات و عملکرد بهینه آن ها کمک نماید. شستشوی کف در خطوط تولید کارخانه ها توسط واتر جت صنعتی با عملکرد خود در از بین بردن مواد روغنی ، چربی ها و کلیه مواد باقی بر سطح عمل نموده ونظافت محیطی را به ارمغان می آورده . پاکیزگی و نظافت ایجاد شده در کارخانه ها ضمن برقراری ظاهر زیبا سببب حفظ سلامتی وبرقراری بهداشت محیطی می گردد. از این رو دستگاه واترجت صنعتی در مدل های الکتریکی (کابلی) و بنزینی (دیزلی) با عملکرد مطلوب خود در به انجام رساندن امور نظافتی در داخل و محوطه کارخانه ها نقش مهمی ایفا می نماید و با بهره مندی از نازل های مختلف در عملیات نظافتی ، قدرت بالای پاک کنندگی را به ارمغان می آورد. در ادامه به برخی ویژگی های پیرامون خرید دستگاه واترجت در کارخانه ها خواهیم پرداخت:
عموماً در هنگام خرید دستگاه واترجت صنعتی می توان با در نظر گرفتن نکات زیر شما می توانید دستگاهی با کارایی بالا و دامنه فعالیت گسترده را داشته و در مدت زمان طولانی از واترجت خود بهره ببرید بدون آنکه درگیر هزینه های مربوط به تعمیر و نگهداری شوید. این نکات در خرید واترجت شامل : انتخاب فشار و دبی مناسب ، قابلیت انتقال و جابه جایی ، منبع تغذیه ، امکان بهره مندی از مواد شوینده ، بهینه سازی مصرف ، دمای آب مورد نیاز و بهینه سازی مصرف می شود که در ادامه به بررسی تک تک این عوامل خواهیم پرداخت:
انتخاب فشار و دبی مناسب برای خرید دستگاه واترجت
واترجت باید در نظر گرفت و به بررسی ان پرداخت ، فشار و دبی دستگاه می باشد. اهمیت بررسی و علم به فشارو دبی مورد نیاز برای انجام عملیات به قدری اهمیت دارد که ممکن است در صورت اطلاعات اشتباه موجب بروز خسارت های جبران ناپذیری گردد. لذا مشاوره با کارشناسان فنی در تعیین و انتخاب واترجت مناسب نقش مهمی داشته و شما را در دستیابی به کیفیت مطلوب یاری نماید.
قابلیت انتقال و جابه جایی
انتقال و جابه جایی دستگاه واترجت به هنگام انجام عملیات شستشو در کارخانه ها و محیط های صنعتی گوناگون امری متداول است بنابراین در مدل های گوناگون که گاهاً وزن بالای را دارند ، امکان جابه جایی آسان یک حسن محسوب می گردد. از این رو سازندگان دستگاه با طراحی دستگیره های محکم و چرخ های با دوام ، در بالا بدرن کیفیت فرایند شستشو و همچنین سهولت در انتقال دستگاه به محیط های گوناگون بسیار موثر است .
منبع تغذیه واترجت صنعتی
دستگاه های واترجت صنعتی از نظر منبع تامین کننده انرژی عموماً به دو دسته ی واترجت های الکتریکی (کابلی) واترجت های بنزینی(دیزلی) تقسیم بندی می شوند . بنابراین در هنگام انتخاب دستگاه با توجه به محیط کاری و دوری و نزدیکی به منبع برق می توان دستگاه مورد نیاز را برگزید. به عنوان مثال در صنایع مختف مانند کشاورزی به علت دسترسی دشوار به منبع برق می توان از دستگاه های بنزینی بهره برد و یا در داخل کارخانه ها با توجه به دسترسی آسان به منبع از دستگاه های الکتریکی (کابلی) به عنوان واترجت می توان استفاده نمود.
بهره مندی از مواد شوینده
استفاده یا عدم استفاده از مواد شوینده از دیگر نکاتی می باشد که می توان بررسی نمود. شدت عملیات مورد نیاز برای کاربر ایجاب می کند تا کاربر جهت انجام فرایند شستشو از مواد شوینده بهره ببرد یا خیر .
بهینه سازی مصرف
مصرف انرژی بهینه دستگاه می تواند در بالا بردن بازده نقش مهمی دارد. لذا افزایش راندمان کاری دستگاه با توجه به انرژی مصرفی ایده آل واترجت امکان پذیر است . صرفه ی اقتصادی و همین طور کمک به حفظ منابع طبیعی دو مزیتی است که واترجت ها برایتان به ارمغان می آورند.
خرید دستگاه واترجت با توجه به نوع آلودگی و دمای آب مورد نیاز
تعیین دمای مود نیاز برای انجام عملیات شستشو در صنایع مختلف وکارخانه جات با توجه به عملیات مورد نظر اهمیت بسیاری دارد . لذا دستگاه های آب سرد با امکان پاشش آب حد اکثر تا میزان 60 درجه فعالیت می نمایند . اما واترجت های آب گرم توسط گرمکن های خود و به کمک ساختار مقاومی که دارد ، دمای آب را به میزان مشخص و مورد نیاز بالا برده و پاشش می نماید.
لینک های مفید :
واتر جت صنعتی : فهرستی از دستگاه های واترجت صنعتی