دلایل آسیب دیدن شلنگ واترجت صنعتی

واترجت صنعتی مخصوص شستشوی کف

دستگاه واترجت صنعتی یا دستگاه کارواش صنعتی یک ابزار پرکاربرد در صنایع گوناگون است و شستشوی فشار قوی به عنوان یکی از مراحل تعمیر و نگهداری تأسیسات صنعتی به شمار می آید. بنابراین واترجت یک عنصر اصلی در هر محیط صنعتی و کارگاهی می باشد که با توجه به نوع نیاز و شرایط کاری انتخاب می شود. سرویس و نگهداری این دستگاه به منظور ارائه کارایی بهینه و مهم تر از آن حفظ ایمنی کاربر ضرورت دارد و از همین رو باید بخش های مختلف واترجت پیش از استفاده مورد بررسی قرار گیرند. شلنگ کارواش از بخش های این دستگاه است که مراقبت از آن در برابر آسیب ها ضرورت دارد. این امور از تعمیر شلنگ کارواش در بازه های زمانی کوتاه جلوگیری می کند. در ادامه چند مورد از دلایل آسیب دیدگی شلنگ کارواش بیان می شود. تعمیر شلنگ کارواش آسیب دیده اغلب قابل انجام نبوده و بایستی تعویض گردد.

پیامدهای آسیب دیدگی شلنگ واترجت

شلنگ واترجت صنعتیاگر شلنگ کارواش صنعتی به هر دلیلی دچار آسیب دیدگی شده باشد، عواقب ناخوشایندی در پی خواهد داشت؛ ترکیدن شلنگ واترجت تنها به توقف کار و تعویض شلنگ محدود نمی شود، بلکه آب به شکلی غیر قابل کنترل از شلنگ پاشش می شود و در برخی موارد نیز آب دمای بالایی نیز دارد. در این صورت احتمال آسیب رسیدن به کاربر و دیگر افراد به شدت افزایش پیدا می کند. در همین راستا، استفاده درست و هم چنین تعمیر و نگهداری اصولی از شلنگ در کنار سایر اجزا اهمیت دارد.

دلایل آسیب دیدگی شلنگ کارواش صنعتی

بسیاری از افراد بر این باورند پمپ واترجت مهم ترین بخش این دستگاه است و نسبت به سایر اجزا بی توجهی می کنند. حال آن که توجه به شلنگ از مهم ترین مراحل رسیدگی به دستگاه می باشد. شلنگ ظاهری ساده دارد، اما به دلیل داشتن ساختار پیچیده از عوامل محیطی تأثیر می پذیرد و اهمیت حفظ و نگهداری صحیح و اصولی آن بیش از پیش نمایان می گردد. خرابی شیلنگ در هر بخشی از آن روی می دهد و معمولاً در بخش های نزدیک به اتصالات بیشتر اتفاق می افتد و هر چه به تفنگی نزدیک تر باشد کاربر به شدت در معرض خطر قرار می گیرد. همیشه آسیب های شلنگ به ترکیدگی منجر نمی شود و با تشخیص به موقع به سادگی می توان از بروز حوادث ناگوار پیشگیری نمود. برخی از دلایل آسیب دیدن شلنگ واترجت صنعتی عبارت اند از :

بخوانید: توصیه های ایمنی هنگام استفاده از کارواش صنعتی

1- استفاده نادرست از شلنگ واترجت

شیلنگ های فشار قوی در انواع مختلف تولید شده اند و هر یک دارای تحمل فشار و دمایی مشخص هستند. بنابراین دمای بیش از اندازه یا فشار خیلی بالا هر دو از جمله عواملی هستند که به شلنگ آسیب رسانده و سبب ترک خوردن آن می شود.

2- ساییدگی و فرسایش شلنگ واترجت

ساییدگی شیلنگ واترجت صنعتی از عواملی است که خطر ترکیدن را در پی دارد. و این سایش بر اثر کشیده شدن بیش از اندازه روی سطح زمین به وجود می آید. با جا به جایی درست شلنگ و خودداری از کشیدگی آن بر روی سطوح زبر و خشن به میزان بسیار زیادی از سایش شلنگ جلوگیری می شود.

3- فشردگی

گاهی اوقات فشار ناشی از یک جسم بر روی شلنگ کارواش صنعتی به این قطعه آسیب جدی می رساند. به عنوان مثال عبور وسایل نقلیه از روی آن یا برخورد اجسام سنگین با آن، شیلنگ را تحت فشار قرار داده و سبب خرابی بافت فولادی آن می شود. صدمات ناشی از این اتفاق در زمان خالی بودن شلنگ بیشتر خواهد شد. بنابراین شلنگ باید در شرایطی باشد که از عبور ماشین آلات سنگین یا اصابت اجسام سنگین دور بماند.

4- پیچ و تاب

پیچ خوردگی بیش از حد شلنگ واترجت صنعتی به بافت فولادی آن آسیب رسانده و احتمال ترکیدگی را افزایش می دهد. اگر کاربر به پیچ و تاب های ایجاد شده توجهی نداشته باشد و برای جا به جایی دستگاه از کشیدن شلنگ استفاده کند،‌ شدت پیچ و تا بیشتر شده و به شلنگ فشار زیادی اعمال خواهد شد. باز کردن سریع پیچ و تاب ها و یا بهره مندی از اتصالاتی که هرزگرد هستند. به میزان زیادی از تشکیل پیچ و تاب های غیرعادی و خراب شدن شلنگ جلوگیری به عمل می آورد.

5- اتصالات نادرست

یکی از علت های متداول ترکیدن شیلنگ های فشار قوی اتصال نادرست قطعات به یکدیگر می باشد. شلنگ از یک ناحیه به دستگاه و از ناحیه دیگر به تفنگی اتصال دارد و هنگام به کار گیری کارواش صنعتی به این اصل مهم باید توجه داشت که اتصالات به درستی شکل گرفته باشد. اتصال نادرست به راحتی می تواند ایمنی دستگاه را به خطر اندازد و بنابراین هنگام نصب شلنگ باید به توصیه های کارشناسان توجه نمود یا دفترچه راهنما به دقت مطالعه شود.

درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش