اقدامات مهم قبل از بکارگیری دستگاه زمین شوی

چک کردن دستگاه زمین شوی صنعتی قبل از استفاده

امروزه با گسترش زندگی شهری و به وجود آمدن مکان های مختلف که به ارائه خدمات می پردازند نوع نیاز ها تغییر یافته است. برای مثال گسترش مکان هایی مانند ادارات دولتی و غیر دولتی، شرکت ها، پاساژ ها، فروشگاه ها، فرودگاه ها، بیمارستان ها، مراکز تجاری و … نیاز های جدیدی را به وجود آورده است. در این مکان ها امور نظافتی از مهم ترین بخش ها در جهت افزایش سطح بهداشت، زیبایی محیط و افزایش بازدهی می باشد. با پیشرفت روز افزون تکنولوژی در این بخش نیز تحولات گسترده ای رخ داده و تجهیزات نظافتی مکانیزه مانند زمین شوی به کمک نیروهای خدماتی آمده اند. در این مقاله جزئیات بیشتری از ویژگی های اسکرابر و اقدامات مهم قبل از استفاده از این دستگاه تشریح می شود.

اهمیت استفاده از دستگاه کفشوی

دستگاه زمین شوی صنعتی و شستشوی موثر سطوح کف مراکز تجاری و صنعتی بیشترین استفاده را از دستگاه کف شوی دارند. با توجه به این که چنین فضا هایی معمولا از وسعت بالایی برخوردار می باشند، نظافت و شستشوی سطوح کف آن ها کار ساده ای نخواهد بود. به همین دلیل استفاده از دستگاه زمین شوی می تواند گزینه ی مناسبی باشد. دستگاه زمین شوی که به اسکرابر یا کف شوی نیز شناخته می شود، شستشو و نظافت را راحت تر کرده و می تواند مساحت وسیعی را در زمانی کوتاه نظافت کند. ویژگی مهم این دستگاه انجام فرآیند شستشو و خشک کردن سطوح بصورت همزمان است که مزایای متعددی را فراهم می آورد. از جمله این مزایا کاهش خطرات ناشی از سر خوردن افراد، مهیا شدن محیط بلافاصله بعد از شستشو و بر جای نماندن رد پای افراد می باشند.

 

تنوع مدل های دستگاه زمین شوی صنعتی

دستگاه زمین شوی از سه بخش اصلی برس زنی، مخزن و سیستم مکش تشکیل شده است. مخزن آب اسکرابر شامل دو مخزن جداگانه برای جمع آوری آب کثیف و انتقال آب تمیز می باشد. در مخزن آب تمیز می توان از آب به تنهایی یا محلول آب و مواد شوینده استفاده کرد. برس یا برس های اسکرابر انواع آلودگی را از روی سطوح کف جدا کرده و آنرا به طور کامل تمیز می کنند. سیستم مکش با قدرت بالایی که دارد تمام آلودگی ها را به داخل می کشد و آن را به مخزن آب کثیف هدایت می کند. دستگاه زمین شوی در دو نوع دستی و سرنشین دار موجود می باشد که می توان متناسب با محیط مورد نظر یکی از آن ها را انتخاب کرد. اسکرابر سرنشین دار در محیط های وسیع کاربردی است اما در محیط هایی که وسعت کم باشد و فضای لازم برای مانور دستگاه وجود نداشته باشد، قطعا استفاده از زمین شوی دستی موثرتر خواهد بود. در رابطه با دسته بندی این دستگاه ها می توان به منبع تغذیه هم اشاره کرد. این دستگاه ها در دو نوع باتری دار و برقی ارائه می شود. کفشوی باتری دار قدرت مانور بالاتری داشته اما مدل های کابلی سبک تر، ارزان تر و پر قدرت ترند.

چند نکته مهم قبل از بکارگیری دستگاه زمین شوی

مزایای دستگاه زمین شوی سرنشین داربرای این که بتوان به نتیجه مطلوب تری در رابطه با استفاده از دستگاه زمین شوی برسید، لازم است که یک سری اقدامات را قبل از به کار گیری آن انجام دهید. در مرحله ی اول لازم است نظافت اولیه محیط به خوبی انجام شود. برای مثال زباله های درشت موجود در محیط جمع آوری شود و سطوح کف برای شستشو آماده باشد. برای این که بتوانید سرعت نظافت با این دستگاه را افزایش دهید بهتر است تمام وسایل مزاحم را از محیط خارج کنید تا دست و پا گیر نشوند. اگر از نوع باتری دار دستگاه زمین شوی صنعتی استفاده می کنید حتما از شارژ باتری مطمئن باشید تا در حین کار مشکلی به وجود نیاید. مخزن آب تمیز اسکرابر نیز قبل از شروع کار باید پر باشد. مرحله بعدی که قبل از استفاده از این نوع دستگاه ها بایستی مورد بررسی قرار گیرد، چک کردن انواع اتصالات، تنظیم تی وچک کردن وضعیت دسته دستگاه مطابق با شرایط کاربر است. علاوه بر این با توجه به اینکه از دستگاه اسکرابر در محیط های مختلف بر روی کفپوش های متنوعی استفاده می شود، لازم است از برس مناسب برای شستشوی کف استفاده کنید. با انجام اینکار آسیبی به کفپوش ها وارد نمی شود و از این می توانید طول عمر مفید کفپوش ها را افزایش دهید. اگر از برس مناسب با جنس سطح استفاده نکنید، این امکان وجود دارد که آلودگی ها به طور کامل از بین نروند. در نهایت اگر تمام موارد گفته شده در رابطه با آماده سازی دستگاه زمین شوی را رعایت کنید حتما محیطی تمیز و عاری از آلودگی خواهید داشت.

درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش