امروزه دستگاه اسکرابر یک ابزار شناخته شده برای شستشوی سطوح کف و رفع آلودگی های آن می باشد و این ماشین مکانیزه نظافتی امتحان خود را به خوبی پس داده است. کف شوی صنعتی شستشو و خشک کردن سطح زمین را بدون دخالت کار فیزیکی کاربر به انجام می رساند و کاربر تنها وظیفه هدایت و کنترل دستگاه را بر عهده دارد. تنوع در طراحی و ساخت و هم چنین وجود انواع مختلف پد و پرس، امکان نظافت محیط های گوناگون را فراهم نموده و سبب دست یابی به بهترین نتایج می گردد.
چه عواملی اسکرابر را از روش های سنتی متمایز می سازد؟
اسکرابر صنعتی بهترین جایگزین برای شستشوی سطوح کف بوده و با از بین بردن آلودگی های موضعی فرآیند پاک سازی محیط را آسان و خوشایند می سازد. با استفاده از تی های دستی آلودگی موضعی در محیط پراکنده شده و در حقیقت آلاینده ها در محیط باقی می مانند. این در حالی است که زمین شوی صنعتی به وسیله سامانه برس زنی کثیفی را از سطح جدا نموده و از طریق سامانه مکش به درون مخزن آب کثیف می فرستد؛ به این ترتیب با استفاده از اسکرابر نظافت مفهوم واقعی خود را پیدا می کند. مزیت های کفشور صنعتی تنها به این مورد محدود نشده و ویژگی های مثبت دیگری را به همراه خواهد داشت.
سطح خشک و ایمن
یکی از مهم ترین ویژگی های دستگاه اسکرابر یا کف شوی و دلیل به کارگیری آن وجود سیستم مکش می باشد که سبب تسریع در خشک شدن سطح زمین می گردد. مرطوب ماندن سطوح کف بر اثر شیوه های سنتی خطر سقوط و لغزش را در پی دارد و تاکنون باعث بروز خسارت های فراوانی شده است. سامانه مکش اسکرابر با جمع آوری آب و آلودگی از سطح زمین از وقوع حوادث ناگوار در محیط های گوناگون به ویژه اماکن پر رفت و آمد جلوگیری به عمل می آورد. این سیستم علاوه بر این که امنیت یک محیط را فراهم می کند، ضریب جذب دوباره گرد و غبار را کاهش می دهد.
اثر بخشی
دستگاه های کف شور صنعتی ابزارهایی سریع و کارآمد هستند که از زمان فرآیند نظافت را به طور خیره کننده ای می کاهند؛ از همین رو از جانب کاربران و یا صاحبان کسب و کار زمان بیشتری برای پرداختن به دیگر امور مهم اختصاص می یابد بدون آن که در عملیات تمیز کاری محیط کوتاهی صورت گیرد. اثر بخشی اسکرابر به اندازه ای است که آلودگی های موجود در بندها و خلل و فرج سطح را نیز از میان برمیدارد.
بهره وری بالای کاربران
هنگام استفاده از شیوه های دستی و سنتی کاربر مجبور خواهد بود سطل آب را به دفعات پر و خالی نماید که در این صورت وقت بیشتری اتلاف می شود، برای تمیز کردن بخش های آلوده تر انرژی مضاعف صرف می شود و در نهایت خستگی مزمن بر جای می ماند. با بهره مندی از تجهیزات مکانیزه نظافتی کاربران به مراتب احساس بهتری دارند و بدون خستگی به نظافت محیط می پردازند. این امر سبب می گردد میزان بهره وری آنان افزایش یابد.
پاکیزگی مطلوب
تمیزی به دست آمده از طریق دستگاه های کفشوی صنعتی با هیچ شیوه دیگری قابل مقایسه نبوده و به طرز چشمگیری سطوح کف را پاکیزه می سازد. کیفیت خیره کننده این دستگاه حاصل از سیستم برس زنی قدرتمند و هم چنین وجود مخازن جداگانه آب تمیز و کثیف می باشد که از ورود دوباره آلوده به چرخه شستشو جلوگیری می کند و در هر لحظه از فرآیند شستشو تنها آب تمیز و یا محلول شوینده مصرف می گردد.
عدم بر جای ماندن رد آلودگی
یکی از معایب استفاده از روش های سنتی باقی ماندن ذرات گرد و خاک در میان الیاف تی است که با به حرکت در آوردن تی بر روی سطح زمین سبب ایجاد خط و خش روی سطح زمین می شود. آسیب رسیدن به سطوح کف خود هزینه های گزافی را به بار می آورد زیرا هزینه ترمیم سطوح به دیگر هزینه ها افزوده شده و صاحبان مشاغل به منظور حفظ زیبایی و تمیزی محیط خود مبالغ مورد نظر را پرداخت می کنند. کف شور صنعتی آلاینده های جدا شده از سطح را به وسیله سیستم مکشی جمع آوری می نماید و از موجب محافظت از سطح می گردد.