آموزش راه اندازی دستگاه کارواش

نحوه راه اندازی دستگاه کارواش

از آنجایی که امروزه استفاده از ماشین ها و وسایل نقلیه بسیار گسترش یافته است. آلودگی های شهری نیز بیشتر شده اند. به همین دلیل است که نظافت ماشین آلات یکی از نیازهای اساسی جامعه شهری شناخته شده است. با توجه به این موضوع که نظافت ماشین آلات به کمک روش های سنتی نیازمند مواد شوینده و آب بسیار زیادی است، بهترین کار استفاده از کارواش های صنعتی است. که قبل از استفاده از آن ها نیاز است تا با راه اندازی دستگاه کارواش، به طور کامل آشنایی پیدا کنید. دستگاه های کارواش صنعتی یکی از تجهیزات مکانیزه صنعتی است که علاوه شستشوی ماشین آلات و وسایل نقلیه، در نظافت پیاده رو ها و نمای ساختمان ها نیز از آن استفاده می شود. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با کاربرد های کارواش صنعتی و نحوه راه اندازی این دستگاه به طور کامل آشنا کنیم.

نحوه کار با دستگاه کارواش
نحوه کار با دستگاه کارواش

دستگاه کارواش چیست؟

کارواش صنعتی دستگاهی مکانیزه است که مناسب برای شستشوی انواع سطوح از جمله کف، شیشه، خودرو و تجهیزات مختلف خانگی و صنعتی است. از کارواش های صنعتی یا واترجت صنعتی می توان برای شستشوی سریع انواع سطوح استفاده نمود. بیشترین کاربرد این کارواش های صنعتی استفاده از آن ها در شستشوی ماشین آلات، وسایل نقلیه، نمای ساختمان و پیاده رو ها است. زیرا می تواند با استفاده از کمترین مواد شوینده، آب و تنها با استفاده از قدرت فشار آب، سخت ترین و عمیق ترین آلودگی ها را نیز نظافت نماید.

به منظور راه اندازی دستگاه کارواش در ابتدا نیاز است تا ابتدا با تجهیزات و نحوه عملکرد آن به طور کامل آشنا شوید. این دستگاه های مکانیزه دارای پمپ فشار قوی، شلنگ، لنس و همچنین نازل هایی با انواع گوناگون هستند. که هر کدام از این نازل ها به منظور شستشوی موارد مشخصی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین فیلترهای به کار رفته در طراحی این تجهیزات مکانیزه از ورود آلودگی به درون دستگاه و آسیب دیدگی پمپ و موتور آن جلوگیری می نماید.

نکات مهم قبل راه اندازی دستگاه کارواش

قبل از اقدام به راه اندازی دستگاه کارواش، نیاز است تا ابتدا به موارد زیر توجه نمایید. رعایت این موارد از آسیب های احتمالی به دستگاه کارواش و اختلال در راه اندازی دستگاه کارواش، جلوگیری می نماید.

• جمع آوری آلودگی های درشت و وسایل حساس به فشار آب از محیط شستشوی، زیرا احتمال پرتاب شدن این آلودگی ها به وسیله برخورد پرفشار آب وجود دارد.

• استفاده از منبع آب ورودی مانند شیر آب حیاط به منظور افزایش سرعت و کیفیت نظافت.

• در نظر گرفتن شرایط محیطی مانند تردد افراد، به منظور حفظ ایمنی و جلوگیری از خیس شدن آن ها.

آموزش و راه اندازی دستگاه کارواش صنعتی
شستشوی با دستگاه واترجت

شروع کار و راه اندازی دستگاه کارواش

برای راه اندازی دستگاه کارواش و شروع کار با آن، ابتدا باید از اتصال شلنگ از منبع به ورودی آب دستگاه اطمینان پیدا کنید. پر کردن مخزن با مواد شوینده قدم دوم برای راه اندازی دستگاه کارواش است. در ادامه نیز با فشار دادن اهرم تفنگی روی دسته واترجت و نشانه رفتن به سمت سطح مورد نظر می توانید به طور کامل فرایند نظافت را انجام دهید.

البته توجه داشته باشید که تنظیم فشار آب با توجه به موارد نظافتی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به طور مثال در صورتی که می خواهید پیاده رو ها را نظافت نمایید به منظور از بین بردن آلودگی های چرب و رسوبات از فشار آب بیشتری استفاده خواهید کرد. در صورتی که استفاده نمودن از این فشار آب برای شستن شیشه ها، موجب شکستن آن ها خواهد شد.

شروع کار و راه اندازی کارواش خانگی
شستشوی پنجره ها با واترجت

نکات و تکنیک های کار با دستگاه کارواش

هنگام راه اندازی دستگاه کارواش و کار با آن نیاز است تا به نکات کلیدی هنگام کار با این دستگاه توجه داشته باشید. رعایت این نکات موجب افزایش کیفیت و سرعت نظافت می شوند. همچنین از آسیب دیدن دستگاه جلوگیری می نمایند. این نکات عبارتند از:

• داشتن برنامه منظم برای شستشو، جلوگیری از آسیب های محیطی و فردی و همچنین مدیریت مصرف آب و انرژی از ابتدایی ترین نکاتی است که هنگام استفاده از دستگاه کارواش صنعتی باید مد نظر قرار دهید.

• بهره گیری از نازل مناسب موجب بهبود کیفیت شستشو و همچنین افزایش سرعت نظافت می شود.

• شستشوی هر سطح با توجه به آسیب پذیری، موجب شده تا برای شستشوی هر سطح با توجه به میزان مقاومت آن سطح، از فشار آب استاندارد استفاده نمایید.

• رعایت فاصله از سطح مورد نظر و انتخاب نازل مناسب

درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش