استفاده از جاروی صنعتی در نظافت تابلو برق ها

تجهیزات الکترونیکی چون تابلو برق ها و کیس های به کار رفته در محیط های صنعتی و تجاری یکی از بخش هایی می باشند که همواره با انباشت بالایی از آلاینده ها مواجه می باشند. مسلما انباشت آلاینده ها در این بخش ها می توان با گذشت زمان موجب بروز اختلال در عملکرد سیستم های الکترونیکی و تاسیسات مجموعه ها گردد. از این رو نظافت و حذف آلاینده های انباشته در این بخش ها اثر قابل ملاحظه ای در کاهش هزینه ها و افزایش عمر مفید تجهیزات ایفا می نماید. از جمله شیوه های متداول و مرسوم در نظافت تابلو برق ها استفاده از سامانه دمش می باشد. اگر چه استفاده از این شیوه تا حدود زیادی می تواند آلاینده های انباشته در فضای تابلو برق ها را حذف نماید اما قادر به حذف موثر و با کیفیت آنها از محیط نمی باشد. یکی از گزینه های ایده آل و مناسب برای نظافت و حذف آلاینده های انباشته در تابلو برقی ها استفاده از دستگاه های جاروی صنعتی می باشد.

 

اساس عملکرد جاروی صنعتی

جاروی صنعتیجاروی صنعتی ابزاری کاملا تخصصی و مکانیزه برای نظافت و جمع آوری آلاینده های انباشته در محیط می باشد. اساس عملکرد این دستگاه ها بر پایه ایجاد خلا نسبی در داخل مخزن دستگاه و در نهایت مکش و ورود پر سرعت هوا به داخل مخزن استوار است. ورود هوا به داخل مخزن موجب انتقال آلاینده ها به داخل مخزن دستگاه جاروی صنعتی شده و در نهایت باعث حذف آلاینده ها از محیط می گردد. دو فاکتور مهم و کلیدی در دستگاه های جاروی صنعتی عبارتند از سرعت مکش و قدرت مکش دستگاه . هر چه سرعت مکش دستگاه بیشتر باشد، سرعت عملیات نظافت افزایش یافته و هر چه قدرت مکش دستگاه بالاتر باشد، توان دستگاه در مکش آلاینده های چگال از فاصله دورتر بیشتر می گردد.

 

اجزای تشکیل دهنده دستگاه جاروی صنعتی

اجزای جاروی صنعتیجاروی صنعتی به منظور ساز و کار هماهنگ و متناسب دستگاه متشکل از موتور، پمپ مکنده و سیستم فیلتراسیون می باشد. دستگاه های مکنده صنعتی به منظور تامین نیاز های نظافتی محیط های گوناگون و استفاده 24 ساعته و بدون وقفه مجهز به موتور های توربینی هستند. موتور های توربینی بر خلاف موتور های کلکتوری به کار رفته در انواع دستگاه های جاروبرقی تجاری و خانگی بی نیاز از تعمیر و نگهداری بوده و از این رو امکان کارکرد پیوسته و مداوم را برای کاربر مهیا می نماید. تجهیز جاروی صنعتی به پمپ ساید چنل در موجب افزایش خلا نسبی ایجاد شده گردیده و در نهایت توان دستگاه در نظافت و حذف آلاینده ها افزایش می باشد. یکی دیگر از بخش های مهم جاروی صنعتی، سیستم فیلتراسیون دستگاه می باشد. تجهیز دستگاه های مکنده صنعتی به سیستم های فیلتراسیون قدرتمند با به دام انداختن موثر ذرات آلاینده مانع از باز نظر آنها در محیط شده و در نتیجه کیفیت هوای پیرامون را به میزان قابل ملاحظه ای بهبود می بخشند.

 

مزایای استفاده از جاروبرقی صنعتی در نظافت تابلو برق ها

جاروی صنعتی یا مکنده صنعتیهمانطور که پیش تر اشاره شد، متداول ترین شیوه نظافت و حذف آلاینده های انباشته بر روی تابلو برق ها استفاده از شیوه دمش می باشد. مسلما استفاده از سامانه دمش در نظافت موجب انتشار حجم بالایی از آلاینده ها در محیط شده و کیفیت هوای پیرامون را کاهش می دهد. این در حالیست که استفاده از سامانه های مکشی به واسطه مکش آلاینده ها نه تنها تمامی آلاینده های انباشته در بخش های مختلف را جمع آوری نموده و از محیط حذف می نمایند، بلکه به واسطه استفاده از سامانه مکش مانع از باز نشر و انتشار ذرات ریز گرد و غبار در فضای پیرامون می شوند. همین امر کیفیت هوای پیرامون را حفظ نموده و سلامت افراد شاغل در محیط را تضمین می نماید. با توجه به اینکه جاروی صنعتی به منظور تامین نیاز های نظافتی محیط های گوناگون در انواع مختلفی طراحی و تولید می شوند، به منظور نظافت تابلو برق ها، با توجه به نوع و ماهیت آلاینده های این بخش ها، از مکنده هایی با قدرت مکش پایین و سرعت مکش بالا استفاده می شود.

درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش